miércoles, 15 de mayo de 2013

Altruism, Obiectivism, Egoism

Stimate lector,
Imi cer scuze pentru pista (ce poate aparea ca ...) "falsa" (in cazul in care nu esti un "vorbitor" de spaniola), pentru ca "link"-urile din textul la care fac eu trimitere (precum altruism, obiectivism, egoism) sunt spre pagini ale wikipedia in limba spaniola. Dar, odata ajuns acolo, fiecare isi alege limba ce-o doreste.
Pentru ceea ce am eu de spus, spaniolii au cel mai bine "mobilata" partea lor de "wikipedia" (parte la care contribuie fiecare natie cat o lasa "inima").
Eu doar am asezat, intr-o ordine care este mai apropiata de ceea ce consider a fi "mai aproape de adevar", niste opinii care (oricum) au mai multa certificare decat cuvintele mele.
Eu utilizez foarte mult (in expunerile mele) analogicul a ceea ce in matematica cunoastem ca ...  parabola, (ocolind adica pe la "Adam si Eva"), ocolind tocmai cu intentia de a scurta drumul.
"Ecuatia" (a Vietii) este gresita din inceputurile ei si trebuie refacuta, din mers, in adevaratul sens al "paradoxului lui Tezeu" (am sa-i explic eu, in acceptiunea mea,  adevaratul sens, daca o-i prinde vreme).
Deasemeni, recomand lectorului care incearca sa-mi "prinda firul" sa nu sara peste nici un "link" pentru ca nu este deloc productiv. Decat sa ma citeasca unul ... pe "sarite", mai bine .... face altceva (fiindu-si astfel mai util si lui insusi dar ... si mie). Pe curand!

No hay comentarios:

Publicar un comentario